Over ons

Over de bedenkers van het spel:  Louis Moolenaar (1963) en Marlies van der Putten (1968)
Louis en Marlies kennen elkaar al 40 jaar. Vroeger woonden zij bij elkaar in de buurt. Een grote gemeenschappelijke passie bracht ze na lange tijd zakelijk weer bij elkaar. Deze passie? Mensen inspireren en stimuleren om de beste versie van zichzelf te leven. Iedere dag weer. Ze dragen dit uit door zowel groepsgewijs, als trainers van teamontwikkelings-trajecten en NLP opleidingen, alsook individueel in coaching.

IMG_0430CT

Louis Moolenaar:
Woorden die Louis kenmerken zijn: Motiverend, Enthousiast, Empathisch, Betrokken, Creatief, Open.
Louis begon zijn werkzame leven in de IT branche. Meer dan 10 jaar bediende hij diverse bedrijven met zijn eigen automatiseringsbedrijf. Gedurende die periode en nog lang daarna werkt Louis ook veel voor alle bekende Tv-producenten. Hier was hij de schakel tussen het publiek en de producent/regisseur/presentatoren. Dat hij hier allerlei trainingsmodellen als vanzelf hanteerde merkte hij pas later toen hij door persoonlijke vraagstukken in aanraking kwam met training en coaching. Gegrepen door de impact van diverse veranderingsmethodieken heeft Louis toen besloten het roer om te gooien en zich fulltime te richten op (persoonlijke) groei van mensen, teams en bedrijven. Nu 15 jaar later, is het zijn LifePurpose mensen en organisaties te laten zijn ontdekken wat ze WERKELIJK willen en dit ook te bereiken. Zijn levensmotto? Het hoogst haalbare is je eigen leven te leiden in harmonie met anderen.
Hier vind je informatie over het bedrijf van Louis: www.mindworks.nu

marlies

Marlies van der Putten:
Woorden die Marlies kenmerken zijn: Enthousiasme, verantwoordelijkheid, doelgerichtheid en een grote betrokkenheid naar de mens.
Na haar topsport carriere als softballster is Marlies gefascineerd door de impact van communicatie bij het creëren van persoonlijk en zakelijk (team) succes. Zij gelooft in een cultuur van continue verbeteren. Waarbij mensen werken vanuit passie, plezier en resultaat. Zij begeleidt nu grote cultuur- en teamontwikkelings trajecten binnen organisaties, met als doel mensen vanuit hun eigen verantwoordelijkheid en bewustwording te bewegen richting hun doelen.
Hier vind je informatie over het bedrijf van Marlies: www.quality-contact.nl

Geef een reactie